Nyheter

Pressmeddelande: Nexam Chemical utser Christian Svensson till CFO.

2015-02-24

Nexam Chemical förstärker organisationen genom att utse Christian Svensson till CFO.

Christian Svensson har varit interim CFO för Nexam Chemical sedan augusti 2014. Han har de senaste sju åren drivit egen konsultverksamhet med fokus på interima uppdrag och var bl.a CFO för NeuroVive Pharmaceutical AB (publ) fram t.o.m. 2013. Dessförinnan hade han ett flertal ledande befattningar inom Gambro-koncernen.

”Vi förstärker organisationen genom att anställa Christian Svensson som CFO. Christian har på ett förtjänstfullt sätt tagit sig an rollen som CFO för Nexam Chemical på konsultbasis sedan augusti 2014. Han har lång erfarenhet av noterade bolag samt bolag i utvecklingsfas. Han kommer med sin erfarenhet av finansiella processer att tillföra viktig kompetens för den fortsatta verksamhetsutvecklingen. Jag ser fram emot att arbeta vidare tillsammans med Christian i ledningsgruppen för Nexam Chemical”, säger VD Anders Spetz

”Jag har fått förmånen att få lära känna bolaget och mina nya medarbetare under några månader och ser goda möjligheter för bolagets vidare utveckling. Det är inspirerande att få vara med och bidra till den resa som Nexam Chemical nu står inför”, säger Christian Svensson.

För mer information, kontakta:

Lennart Holm, styrelsens ordförande, +46-706 30 85 62, lennart.holm@nexamchemical.com

Anders Spetz, CEO, +46-703 47 97 00, anders.spetz@nexamchemical.com

Ladda ner som PDF