Nyheter

Nexam Chemical presenterar bokslutskommunikén för 2018 den 14 februari kl. 11:00

2019-02-13

Den 14 februari 2019 kl. 08:00 publicerar Nexam Chemical sin bokslutskommuniké för 2018. Rapporten (http://www.nexamchemical.com/investerare/financial-reports/) och presentationen (http://www.nexamchemical.com/investerare/presentationer/) kommer att finnas tillgänglig på bolagets hemsida.

I samband med detta inbjuds analytiker, investerare och media till en audiosänd telefonkonferens samma dag kl. 11:00 där VD Anders Spetz, presenterar och kommenterar rapporten. Tillträdande VD Johan Arvidsson kommer även närvara i samband med telefonkonferensen.

Presentationen sker på svenska via en telefonkonferens eller audiosändning på:

https://financialhearings.com/event/10749 

Om man inte har för avsikt att ställa frågor i slutet av presentationen är det kvalitetsmässigt en fördel att både lyssna och se presentationen via audiosändningen då det finns en viss fördröjning.

Telefonnummer till konferensen:

Sverige: +46 8 5055 8351

UK: +44 33 3300 9265 

Ingen föranmälan krävs. Vänligen ring in till konferensen 5-10 minuter före utsatt tid för att underlätta att den startar på fastställd tid. I samband med telefonkonferensen ges möjlighet att ställa frågor direkt eller via e-mail.

För mer information, kontakta:

Anders Spetz, VD, +46-703 47 97 00, anders.spetz@nexamchemical.com

____________________________________________________________________________

Om Nexam Chemical

Nexam Chemical utvecklar teknologi och produkter som gör det möjligt att kostnadseffektivt och med bibehållen produktionsteknik avsevärt förbättra tillverkningsprocess och egenskaper hos de flesta typer av plaster. Till de egenskaper som förbättras hör bland andra styrka, seghet, temperaturtålighet, kemikalieresistens och livslängd. De förbättrade egenskaperna gör det i sin tur möjligt att ersätta metaller och andra, ofta tyngre och dyrare konstruktionsmaterial inom en rad olika tillämpningsområden. Även i applikationer där plast redan används förbättras tillverkningsprocess, minskar materialanvändning och möjliggörs användningen av mer miljövänliga alternativ. Exempel på kommersiella applikationer: rörtillverkning, skumtillverkning och högprestandaplaster. Mer information om verksamheten finns på http://www.nexamchemical.com. Bolagets Certified Adviser är FNCA Sweden AB. FNCA Sweden AB kan nås på info@fnca.se samt per telefon på 08-528 00 399.

Ladda ner som PDF