Nyheter

Idag medverkar Nexam Chemical på Aktiedagen i Lund

2017-01-31

Idag kl. 15.30 presenterar VD Anders Spetz Nexam Chemicals verksamhet på den Aktiedag som Aktiespararna håller i på Medicon Village i Lund.

Presentationen sänds live via http://www.aktiespararna.se/live och kommer även att finnas tillgänglig att se i efterhand på Aktiespararnas hemsida. Nexam Chemicals presentation finns även tillgänglig på bolagets hemsida.

För mer information, kontakta:

Anders Spetz, CEO, +46-703 47 97 00, anders.spetz@nexamchemical.com 

____________________________________________________________________________

Om Nexam Chemical

Nexam Chemical utvecklar teknologi och produkter som gör det möjligt att kostnadseffektivt och med bibehållen produktionsteknik avsevärt förbättra tillverkningsprocess och egenskaper hos de flesta typer av plaster. Till de egenskaper som förbättras hör bland andra styrka, seghet, temperaturtålighet, kemikalieresistens och livslängd. De förbättrade egenskaperna gör det i sin tur möjligt att ersätta metaller och andra, ofta tyngre och dyrare konstruktions-material inom en rad olika tillämpningsområden. Även i applikationer där plast redan används förbättras tillverkningsprocess, minskar materialanvändning och möjliggörs användningen av mer miljövänliga alternativ. Exempel på kommersiella applikationer: rörtillverkning, skumtillverkning och högprestandaplaster. Mer information om verksamheten finns på http://www.nexamchemical.com. Bolagets Certified Adviser är FNCA Sweden AB.

Ladda ner som PDF