Nyheter

Nexam Chemical publicerar nyhetsbrev

2019-10-29

Nexam Chemical har publicerat ett nyhetsbrev på bolagets hemsida http://www.nexamchemical.com (http://www.nexamchemical.com/investerare/presentationer/).

Läs uttalande av Johan Arvidsson, Nexam Chemicals VD. Om hur bolaget organiserar sig för fortsatt internationell expansion, intervju med DIABs VD Tobias Hahn, om färg, funktion och en hållbar lösning för återvinning av svart plast, en trendspaning om vindkraft och mycket mer.

Nästa nyhetsbrev planeras att publiceras i december 2019.  

För mer information, kontakta:

Johan Arvidsson, VD, +46-708 97 44 39, johan.arvidsson@nexamchemical.com

Om Nexam Chemical
Nexam Chemical utvecklar teknologi och produkter som förbättrar polymerers egenskaper, när det gäller styrka, slagseghet, temperaturtålighet, kemikalieresistens och livslängd. Det innebär lättare, starkare, smartare och mer hållbara material. Nexam Chemical grundades 2009. Företaget har djupa rötter i forskarvärlden både från NASAs rymdprogram och Ideon i Lund. Idag finns sätet i Lomma. Företaget är i stark tillväxt och omsatte 2018 110 miljoner kronor. Produktion sker i Skottland, Sverige, Ungern och Polen. Nexam Chemical finns representerat genom återförsäljare och agenter runt om i Europa samt i Nordamerika och Asien. Bolagets Certified Adviser är FNCA Sweden AB. Mer information om verksamheten finns på http://www.nexamchemical.com.

Ladda ner som PDF