Nyheter

Nexam Chemical lanserar ny webbplats

2017-10-31

Nexam Chemical har idag lanserat sin nya webbplats http://www.nexamchemical.com.

Den nya webbplatsen har utvecklats med kunden i fokus för att våra nuvarande och potentiella partners på ett enkelt sätt ska hitta information om vår verksamhet och produkter. För våra aktieägare och investerare finns fortsatt information på en dedikerad och lättnavigerad del av webbplatsen. Jämfört med den tidigare webbplatsen så är den nu också anpassad för mobil och läsplatta. Då bolagets verksamhet sker på en internationell marknad kommer den kund- och marknadsrelaterade delen av webbplatsen vara på engelska, medan information till investerare är på både svenska och engelska.

Webbplatsen är nu lanserad men eftersom vi samtidigt flyttar webbplatsen till en ny hostingtjänst dröjer det några timmar innan alla har tillgång till webbplatsen.

För mer information, kontakta:

Anders Spetz, CEO, +46-703 47 97 00, anders.spetz@nexamchemical.com 

____________________________________________________________________________

Om Nexam Chemical

Nexam Chemical utvecklar teknologi och produkter som gör det möjligt att kostnadseffektivt och med bibehållen produktionsteknik avsevärt förbättra tillverkningsprocess och egenskaper hos de flesta typer av plaster. Till de egenskaper som förbättras hör bland andra styrka, seghet, temperaturtålighet, kemikalieresistens och livslängd. De förbättrade egenskaperna gör det i sin tur möjligt att ersätta metaller och andra, ofta tyngre och dyrare konstruktions-material inom en rad olika tillämpningsområden. Även i applikationer där plast redan används förbättras tillverkningsprocess, minskar materialanvändning och möjliggörs användningen av mer miljövänliga alternativ. Exempel på kommersiella applikationer: rörtillverkning, skumtillverkning och högprestandaplaster. Mer information om verksamheten finns på http://www.nexamchemical.com. Bolagets Certified Adviser är FNCA Sweden AB.

Ladda ner som PDF