Investerare

Nexam Chemical inbjuder till öppen telefonkonferens kl 11.00 den 22 juni 2016

2016-06-17

Nexam Chemical inbjuder aktieägare och andra intressenter till en audiosänd telefonkonferens där VD Anders Spetz presenterar Bolagets verksamhet. Telefonkonferensen ersätter den tidigare inställda presentation som skulle hållits på Småbolagsdagen. Presentationen finns tillgänglig på www.nexamchemical.com (http://www.nexamchemical.com/sv/Investor-Relations/Presentationer/) och kommer även finnas vid audiosändningen enligt länk nedan.

Presentationen kommer att hållas på svenska via en telefonkonferens eller audiosändning på http://cloud.magneetto.com/wonderland/2016_0622_Nexam_Chemical/view 

Telefonnummer till konferensen:

Sverige: +46 8 5664 2701 

UK: +44 20 3428 1414 

Ingen föranmälan krävs. Vänligen ring in till konferensen 5-10 minuter före utsatt tid för att underlätta att den startar på fastställd tid. I samband med telefonkonferensen ges möjlighet att ställa frågor direkt eller via e-mail.

För mer information, kontakta:

Anders Spetz, CEO, +46-703 47 97 00, anders.spetz@nexamchemical.com 

____________________________________________________________________________

Om Nexam Chemical

Nexam Chemical utvecklar teknologi och produkter som gör det möjligt att kostnadseffektivt och med bibehållen produktionsteknik avsevärt förbättra tillverkningsprocess och egenskaper hos de flesta typer av plaster. Till de egenskaper som förbättras hör bland andra styrka, seghet, temperaturtålighet, kemikalieresistens och livslängd. De förbättrade egenskaperna gör det i sin tur möjligt att ersätta metaller och andra, ofta tyngre och dyrare konstruktions-material inom en rad olika tillämpningsområden. Även i applikationer där plast redan används förbättras tillverkningsprocess, minskar materialanvändning och möjliggörs användningen av mer miljövänliga alternativ. Exempel på kommersiella applikationer: rörtillverkning, skumtillverkning och högprestandaplaster. Mer information om verksamheten finns på www.nexamchemical.com. Bolagets Certified Adviser är Remium Nordic AB.

Ladda ner som PDF